Gi deg selv opplevelsen av å ha din egen IT-avdeling, på en smart, effektiv og kostnadsbesparende måte, der du selv bestemmer omfanget.

La oss hjelpe deg med IT-driften!

Vi i Sysit er spesialister på IT-drift. Enten du bare trenger litt bistand i ny og ne eller ønsker at vi skal ta det fulle og hele ansvaret er vi klare til å hjelpe deg. Sammen finner vi mål og omfang for din IT-drift, så den er skreddersydd nettopp dine behov. Dette gjør oss til en kostnadseffektiv og konkurransedyktig leverandør.

Systemene kan enten stå hos deg, i vårt datasenter i Oslo eller i skyen hos Microsoft. Vi støtter både Azure og Office365 så vel som lokale løsninger basert på Linux eller Microsoft teknologi. Vårt tjenestetilbud omfatter også backupløsninger og katastrofeberedskap.

Hvordan vi jobber

Kjernen i vårt driftskonsept er proaktiv drift. Vår overvåkingsløsning gir fortløpende beskjed om eventuelle feil slik at de kan rettes før noe alvorlig skjer. Vi følger også kontinuerlig med på utviklingen slik at vi kan se om det er behov for endringer eller utvidelser av systemene.

Brukerstøtte med egen vaktavtale – alltid tilgjengelig

Kontakter du brukerstøtte kommer du direkte til våre kompetente konsulenter uten ekstra tastevalg. Dersom du velger å ha en egen vaktavtale med oss er vi tilgjengelige 24/7/365.

Høres dette interessant ut? Fyll ut skjema under, eller ring oss direkte på tlf. 21 50 15 18, så kontakter vi deg snarlig.

* felter merket med stjerne må fylles ut