Våre referanser – din trygghet!

Norgesfôr – Skytjenester

Norgesfôr er en sammenslutning av lokale møller på Østlandet og i Midt-Norge som produserer kraftfôr, omsetter korn og selger driftsmidler til bonden. Norgesfôr ønsker å gi bonden god service, og tilbyr produkter som skal bidra til å gi best mulig økonomiske resultater på gården. Gjennom effektiv produksjon og omsetning, og ansatte med høy faglig kompetanse… Les mer!

Norges Fotballforbund – Hosting

Norges Fotballforbund er det største særidrettsforbundet i Norge. For å støtte arbeidet sentralt og lokalt har forbundet utviklet systemer og portaler som forenkler hverdagen for de mange som er engasjert i idretten. Sysit har i en årrekke driftet sentrale systemer for Norges Fotballforbund. Kraftige løsninger sørger for at all informasjon om klubber, kamper, resultater og… Les mer!

Nena AS – IT-drift

Nena AS gir uavhengige, nøytrale prisprognoser og markedsanalyser til energisektoren i Europa. I over 16 år har Nena levert markedstilpassede tjenester med fokus på anvendelighet og nytteverdi. Ved å alltid tilby egenutviklede analysemodeller skreddersydd for kjøpergruppene har Nena AS greid å hevde seg i toppen på tross av en rivende utvikling i energisektoren. I dag… Les mer!

OKB

OKB har utviklet og drifter sin egen nettløsningsplattform, BIZI™. Innenfor plattformen finnes et bredt spekter av produkter, moduler og tjenester med fokus på profesjonell e-handel og komplementerende tilleggsmoduler.
Sysit leverer og drifter hele plattformen for OKB sine kundeløsninger.

Creuna

Sysit velges stadig oftere av Creuna til å hoste EPI-server baserte nettløsninger utviklet av Creuna for både offentlig sektor og private aktører.